BMW i8.

DISPONIBIL ÎN STOC ŞI PENTRU DRIVE TEST,
LA BMW PROLEASING MOTORS, PLOIEŞTI.

bmw i8 electric proleasing motors drive test oferta promotie discount pret nou showroom service bucuresti ploiesti prahova buzau targoviste dambovita

BMW i8.

DINTR-O PRIVIRE.

Un concept complet nou de automobil sport. Mai eficient – datorită construcţiei uşoare inteligente din carbon şi designului aerodinamic. Mai sustenabil – cu tehnologia BMW eDrive foarte eficientă şi materialele reciclabile din interior. Fără să scadă dinamica şi aspectul sportiv. Fără compromis şi oferind plăcere de a conduce şi responsabilitate la nivel optim. BMW i8 este un hibrid plug-in care oferă toate avantajele motorului electric inovator, plus tehnologiile motorului cu combustie. Rezultatul este o experienţă foarte dinamică de condus – cu consum de combustibil şi emisii de noxe foarte mici.

BMW i8 este un automobil sport modern şi sustenabil. Designul său stârneşte emoţii şi dezvăluie instantaneu calităţile pe care le oferă. Cu toate acestea, nu se bazează în întregime pe caracterul său de automobil sport. Estetica sa urmăreşte şi obiective funcţionale: mai multă aerodinamică, pentru eficienţă maximă.

BMW i8 oferă mult mai mult decât atletism pur. Conceptul său unic de propulsie reinventează cu adevărat ideea de mobilitate sportivă. Acest lucru se datorează faptului că sistemul hibrid plug-in puternic, cu tehnologie BMW eDrive şi cu motor BMW TwinPower Turbo pe benzină cu 3 cilindri şi capacitate de 1.5 litri, reuneşte avantajele unui motor electric şi ale unui motor pe benzină, pentru a crea o experienţă remarcabilă de condus.

Alături de servicii diverse de asistenţă şi opţiuni pentru mobilitate flexibilă, pachetul complet de servicii 360° ELECTRIC oferă de asemenea un concept inovator de încărcare. BMW i8 poate fi încărcat foarte uşor la domiciliu prin intermediul sistemului BMW i Wallbox sau al cablului de încărcare – şi, dacă este necesar, cu energie electrică generată în mod sustenabil cu soluţii de la BMW Green Energy. Este disponibil un număr tot mai mare de staţii de încărcare publice, în care accesul se obţine uşor şi comod prin utilizarea cardului ChargeNow. BMW i8 poate găsi cu uşurinţă cea mai apropiată staţie de încărcare, datorită inovaţiilor precum serviciile BMW i ConnectedDrive pentru navigaţie, pe deplin conectate.

GALERIE MULTIMEDIA.

Vizualizează imaginile şi videoclipul de prezentare pentru modelul BMW i8.

CONTACTEAZĂ-NE.

Completează formularul de mai jos şi te vom contacta în cel mai scurt timp cu informaţii suplimentare.

Tip Solicitare

INFORMAŢII DE CONTACT

Nume şi Prenume

Oraş

Companie

Telefon

Email

INFORMAŢII AUTO DEȚINUT

Marca şi Model

An de Fabricaţie

PLAN ACHIZIŢIE MAŞINĂ

Perioada

Model de Interes

PROGRAMARE DRIVE TEST

Data

DETALII SOLICITARE

Mesaj

Doar câmpurile marcate cu sunt obligatorii.GAMA DE MODELE BMW

Solicită o Ofertă sau Programează-te la un Drive Test:


PROLEASING MOTORS SRL

Dealer Autorizat BMW.
Showroom şi Service BMW în Ploieşti.
Alte Puncte de Lucru Proleasing Motors:
Buzău şi Târgovişte.

COMPANIE

CIF: RO 18877620, RC: J29/1603/2006
Banca: Unicredit Ţiriac Bank
CONT IBAN: RO24BACX0000004532208000

ONLINE
PROGRAM

Luni-Vineri: 8.30 - 17.30
Sâmbată: 9.00 - 13.00

CONTACT
ADRESĂ

Şos. Ploieşti-Buzău DN 1B Nr. 505, Loc. Blejoi, Jud. Prahova, C.P. 107070

LOCALIZARE

Latitudine: 26.055213, Longitudine: 44.959681

CONTACT
ADRESĂ

Şos. Ploieşti-Buzău DN 2, Km. 106+750, Loc. Buzău, Jud. Buzău, C.P. 120254

LOCALIZARE

Latitudine 45.133196, Longitudine 26.780663

CONTACT
ADRESĂ

Aleea Sinaia DN 71 Nr. 7, Loc. Viforâta, Jud. Dâmboviţa, C.P. 137005

LOCALIZARE

Latitudine 44.954078, Longitudine 25.448518