BMW i3.

DISPONIBIL ÎN STOC ŞI PENTRU DRIVE TEST,
LA BMW PROLEASING MOTORS, PLOIEŞTI.

bmw i3 electric proleasing motors drive test oferta promotie discount pret nou showroom service bucuresti ploiesti prahova buzau targoviste dambovita

BMW i3.

DINTR-O PRIVIRE.

Lumea este în mişcare continuă, la fel şi noi. Mişcarea înseamnă schimbare şi schimbarea este palpitantă. Tot mai mulţi oameni din întreaga lume se gândesc la cum să-şi trăiască viaţa într-un mod cât mai prietenos cu mediul înconjurător.
În cadrul BMW i, această schimbare de mentalitate a creat o nouă eră în care, pentru prima dată, automobilele sunt concepute cu gândul la mobilitatea sustenabilă. În acest context, BMW i3 este mai mult decât un automobil, este dovada faptului că responsabilitatea şi plăcerea de a conduce se completează până la perfecţiune. Acum este momentul să deschidem noi drumuri prin propriul exemplu şi să descoperim noua formă a plăcerii de a conduce.

Rareori începe o nouă eră într-un mod atât de sportiv ca cea a BMW i3. Sistemul BMW eDrive a fost dezvoltat intern de BMW. Cu putere de 125 kW (170 CP) şi cuplu maxim de 250 Nm, automobilul oferă răspuns foarte rapid. Dar ce înseamnă acest lucru în practică? Înseamnă că la plecarea de pe loc, cuplul maxim este disponibil instantaneu. În timp ce automobilele convenţionale necesită schimbarea vitezelor la accelerare, BMW i3 (94 Ah) integral electric realizează sprintul de la 0 la 100 km/h fără întreruperi, în doar 7,3 secunde. Acesta lasă în urmă automobilele mai puternice, în special în primii metri parcurşi.

Împreună cu echipa sa de ingineri de dezvoltare, managerul de design Benoît Jacob a creat un automobil care este orientat spre electromobilitate sustenabilă. Odată cu modulul LifeDrive, a fost dezvoltată o nouă arhitectură a automobilului, compusă din două unităţi independente: modulul Life, care cuprinde habitaclul creat din carbon, şi modulul Drive, cu componentele şasiului şi ale trenului de rulare, precum şi cu bateria de înaltă tensiune. În acelaşi timp, caracterul unic al automobilului poate fi observat şi în interior: materialele inovatoare şi sustenabile, precum carbonul şi lemnul utilizate în automobil, sunt evidenţiate cu minuţiozitate. Astfel, BMW i3 creează noi valori, vizibile şi palpabile.

BMW i promovează în mod sistematic dezvoltarea mobilităţii electrice sustenabile şi a caracterului practic al acesteia în utilizarea de zi cu zi. În plus faţă de modelul convenţional BMW i3 cu 60 de amperi oră, a fost creat un al doilea model cu autonomie extinsă şi capacitate a bateriei de 94 de amperi oră. În timp ce BMW i3 (60 Ah) îţi oferă autonomie NCEC (Noul Ciclu European de Condus) de până la 190 km, BMW i3 (94 Ah) îţi permite să ajungi la destinaţii situate până la 300 de km depărtare (200 km în utilizarea zilnică). Acest lucru transformă BMW i3 în partenerul tău de încredere pentru toate momentele petrecute în oraş, iar în acelaşi timp îţi oferă soluţia perfectă de mobilitate pentru drumul zilnic între casă şi serviciu – inclusiv drumurile ocolitoare parcurse ocazional.

GALERIE MULTIMEDIA.

Vizualizează imaginile şi videoclipul de prezentare pentru modelul BMW i3.

CONTACTEAZĂ-NE.

Completează formularul de mai jos şi te vom contacta în cel mai scurt timp cu informaţii suplimentare.

Tip Solicitare

INFORMAŢII DE CONTACT

Nume şi Prenume

Oraş

Companie

Telefon

Email

INFORMAŢII AUTO DEȚINUT

Marca şi Model

An de Fabricaţie

PLAN ACHIZIŢIE MAŞINĂ

Perioada

Model de Interes

PROGRAMARE DRIVE TEST

Data

DETALII SOLICITARE

Mesaj

Doar câmpurile marcate cu sunt obligatorii.GAMA DE MODELE BMW

Solicită o Ofertă sau Programează-te la un Drive Test:


PROLEASING MOTORS SRL

Dealer Autorizat BMW.
Showroom şi Service BMW în Ploieşti.
Alte Puncte de Lucru Proleasing Motors:
Buzău şi Târgovişte.

COMPANIE

CIF: RO 18877620, RC: J29/1603/2006
Banca: Unicredit Ţiriac Bank
CONT IBAN: RO24BACX0000004532208000

ONLINE
PROGRAM

Luni-Vineri: 8.30 - 17.30
Sâmbată: 9.00 - 13.00

CONTACT
ADRESĂ

Şos. Ploieşti-Buzău DN 1B Nr. 505, Loc. Blejoi, Jud. Prahova, C.P. 107070

LOCALIZARE

Latitudine: 26.055213, Longitudine: 44.959681

CONTACT
ADRESĂ

Şos. Ploieşti-Buzău DN 2, Km. 106+750, Loc. Buzău, Jud. Buzău, C.P. 120254

LOCALIZARE

Latitudine 45.133196, Longitudine 26.780663

CONTACT
ADRESĂ

Aleea Sinaia DN 71 Nr. 7, Loc. Viforâta, Jud. Dâmboviţa, C.P. 137005

LOCALIZARE

Latitudine 44.954078, Longitudine 25.448518