ŞTIM CĂ ÎŢI PLACE SUV-UL TĂU,
DAR VEI IUBI NOUL BMW X3.

ÎNSCRIE-TE LA DRIVE TEST ŞI DESCOPERĂ
CUM MODUL ÎN CARE AJUNGI LA DESTINAŢIE
CONTEAZĂ LA FEL DE MULT CA ACEASTA.

NOUL BMW X3.

Este suficient să-i arunci o singură privire şi dorinţa ta de a înfrunta noi provocări şi de a te bucura, din plin, de putere şi de independenţă, este trezită la viaţă.
Noul SUV BMW X3 este aici, gata să îndeplinească chiar şi cele mai mari aşteptări.

VINO SĂ ÎŢI ARĂTĂM CÂT DE MULT CONTEAZĂ MODUL ÎN CARE AJUNGI LA DESTINAŢIE.

Cel mai nou şi mai aşteptat SUV BMW din 2017, BMW X3, te aşteaptă la BMW Proleasing Motors să îl testezi. Vei fi impresionat din prima clipă când îi vei admira, de aproape, liniile sportive pe care le are. Vei rămâne fascinat de experienţa de condus pe care acest model de top ţi-o va oferi. Graţie sistemului inteligent de tracţiune integrală BMW xDrive, aproape că nu vei mai face diferenţa dintre şosea şi drumurile din afara ei. Confortul rămâne acelaşi, iar dinamica… fără compromis! Ori de câte ori te vei urca la volanul lui, te vei simţi gata de a pleca la drum pentru a descoperi necunoscutul.

Noul BMW X3 este echipat cu faruri adaptive cu tehnologie LED cu sistem BMW Selective Beam. Graţie acestuia, blocurile optice ale maşinii îţi vor oferi lumini de zi, o iluminare mai bună în viraje, faruri adaptive cu distribuţie variabilă a luminii şi cea mai bună vizibilitate pe timp de noapte. De asemenea, blocurile optice spate sunt echipate cu stopuri tridimensionale cu tehnologie LED, care oferă un aspect dinamic al autovehiculului şi îl fac remarcat atât ziua, cât şi noaptea.

Culoarea exterioară Sunstone metalizat de la BMW Individual a fost creată special pentru noul BMW X3 şi este o culoare argintie cu nuanţe aurii. În plus, datorită pigmenţior speciali, efectele acesteia variază în mod impresionant, în funcţie de unghiul în care cade lumina pe suprafaţa caroseriei. Rezultatul: silueta puternică a automobilului intră în scenă captând atenţia tuturor celor care o privesc.

Noul BMW X3 îţi oferă posibilitatea de a te conecta cu prietenii şi cu lumea exterioară, chiar în timp ce călătoreşti. Poți utiliza servicii exclusive şi aplicaţii inteligente, poţi apela şi trimite emailuri şi poți naviga pe internet. În acelaşi timp, sistemele foarte moderne de asistare a conducătorului auto definesc noul nivel de siguranţă şi îţi permit să te relaxezi în timpul condusului. La volanul noului BMW X3 beneficiezi de un concept de operare de ultimă generaţie, cu funcţie de ghidare intuitivă. Butoanele de control poziţionate clar şi distanţele foarte scurte dintre acestea şi volan duc experienţa de condus la un nivel superior: funcţiile specifice pot fi operate prin intermediul sistemului inteligent de comandă vocală de la BMW şi al funcţiilor „BMW Gesture Control” şi „BMW Touch Control”. Trebuie doar să foloseşti gesturi precum „glisare” sau „indicare” în zona de detectare de deasupra consolei centrale din partea frontală pentru a controla apelurile telefonice şi sistemul de navigaţie.

Sistemul BMW Head-Up Display integral color proiectează toate informaţiile esenţiale pentru condus direct în câmpul tău vizual, iar astfel tu te poţi concentra exclusiv asupra condusului. Sunt afişate informaţii precum viteza curentă, instrucţiuni de navigaţie, informaţii obţinute de la sistemul Speed Limit Info cu privire la limita de viteză şi restricţiile de depăşire, împreună cu servicii de divertisment şi telefonie.

ÎNSCRIE-TE LA DRIVE TEST.

Complează formularul de mai jos, iar un consultant BMW Proleasing Motors te va contacta pentru confirmarea înscrierii tale cât ai spune: BMW X3.

INFORMAŢII PERSONALE

Nume şi Prenume (*)

Oraş (*)

Varsta (*)

Telefon (*)

Email (*)

MAŞINA ACTUALĂ

Marca şi Model

An de Fabricaţie

PROGRAMARE DRIVE TEST

Ziua (*)

Ora de Începere Drive Test (*)

[Citeşte]

Doar câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

PROLEASING MOTORS SRL

Dealer Autorizat BMW.
Showroom şi Service BMW în Ploieşti.
Alte Puncte de Lucru Proleasing Motors:
Buzău şi Târgovişte.

COMPANIE

CIF: RO 18877620, RC: J29/1603/2006
Banca: Unicredit Ţiriac Bank
CONT IBAN: RO24BACX0000004532208000

ONLINE
PROGRAM

Luni-Vineri: 8.30 - 17.30
Sâmbată: 9.00 - 13.00

CONTACT
ADRESĂ

Şos. Ploieşti-Buzău DN 1B Nr. 505, Loc. Blejoi, Jud. Prahova, C.P. 107070

LOCALIZARE

Latitudine: 26.055213, Longitudine: 44.959681

CONTACT
ADRESĂ

Şos. Ploieşti-Buzău DN 2, Km. 106+750, Loc. Buzău, Jud. Buzău, C.P. 120254

LOCALIZARE

Latitudine 45.133196, Longitudine 26.780663

CONTACT
ADRESĂ

Aleea Sinaia DN 71 Nr. 7, Loc. Viforâta, Jud. Dâmboviţa, C.P. 137005

LOCALIZARE

Latitudine 44.954078, Longitudine 25.448518